Når du skal starte en webshop, kræver det utroligt meget af din tid, først skal siden sættes op, så skal du have markedsført din shop, og når det så er gjort, skal du have packet dine ordre og sendt af sted med posten.

Når mange starter deres første webshop er det oftest som en hobby, ved siden af skole eller fuldtidsarbejde, så ens kalender er pludselig proppet, hvis man også skal have tid til venner og familie.

Optimer din tid

Hold bedre fokus og få mere tid til din webshopHar man mange bolde i luften med f.eks. fuldtidsarbejde og hobbyvirksomhed, handler det om og optimere sin tid bedst muligt. Er du tømrer, så brug din frokostpause på din hobbyvirksomhed, eller ring til din leverandør mens du kører til næste kunde – så længe du kan holde fokus på dit arbejde, kan du stadig nå og få nogle ting ud af verdenen der.

Vil du gerne have mere tid til din familie, skal du måske overveje og ansætte en til og pakke dine ordre, så du ikke skal bruge, hver aften efter arbejde på det, du tjener måske noget mindre, men du får mere tid med familien eller tid til og vækste din forretning.

Spis rigtigt og spar tid

En anden ting du kan implementere, er en sundere kost. Det er videnskabeligt bevist, at spiser du sundere og dermed giver din krop den ernæring, den har brug for, så producer den mere energi overskud i din hverdag.

Det er det samme der gælder, ved at holde dig i form. Tager du en 20-30 min løbetur hver/hver anden dag, så producerer kroppen mere til dig, i stedet for den bare falder sammen i sofæn, foran tv’et.

En anden ting i forhold til din kost, der kan spare dig for megen tid i din hverdag, er dine måltider. Mange tænker ikke over, hvor mange timer om ugen vi bruger på og handle ind og lave mad, men det kan faktisk skæres ned til et minimum.
Hvis du bestiller måltidskasser kan du være sikker på, at spare tid, og måske kun bruge 15 min om dagen på anretningen, som du gør med en måltidskasse fra RetNemt, hvor du stadig selv får lov og tilberede din mad ud fra den medfølgende opskrift.. Vil du reducere tidsforbruget på madlavningen kan du, f.eks. få måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad leveret færdiglavet og klar til at blive varmet, når du er sulten.