Skal du til at lave din egen hjemmeside og leder efter det bedste CMS at bruge? Så har vi her fundet 3 gode CMS der kan hjælpe dig med at lave en rigtig stilfuld og brugervenlig hjemmeside.

WordPress

Du har nok allerede hørt og læst om WordPress, men vi kunne naturligvis ikke lave en liste over de bedste CMS uden at nævne WordPress. WordPress er rigtig populært og bliver faktisk brugt på omkring 20% af alle hjemmesider.

Fordelen ved WordPress er først og fremmest hvor nemt det er, alle kan lave deres egen hjemmeside ved at bruge WordPress og der findes rigtig mange “plugins” til WordPress, så udover at det er nemt at lave hjemmesiden, så kan du også integrere plugins som kan tilføje forskellige funktioner du ønsker for lige præcis din hjemmeside.

Squarespace

Squarespace er vel nok det eneste CMS som faktisk er nemmere at anvende end WordPress. Det skyldes at Squarespace tilbyder en komplet pakke, hvor du køber domain, webhotel og SSL sikkerhed. Ved at købe den komplette pakke undgår du at skulle downloade et CMS og installere på din domain, hvilket godt kan være lidt kompliceret første gang man gør det.

Med Squarespace får du den nemmeste start på at lave din egen hjemmeside, men ulempen ved Squarespace er at du er begrænset i forhold til udvalg af hjemmeside designs og plugins. Der er stadig et rigtig bredt udvalg, og også et tilstrækkelig stort udvalg, men ikke så mange som med WordPress.

Bynder

Leder du efter et CMS der kan lidt mere end de to simple WordPress og Squarespace, så kunne Bynder måske være for dig. Det er ikke så intuitivt som de andre, og kan godt tage lidt længere tid at lære for en begynder. Du kan drage fordel af Bynder hvis du har planer om at udgive mange artikler eller andre former for content, da Bynder gør det rigtig nemt at administrere og udgive content.