Julen sig nærmer. Er det dog ikke herligt? Det er vi rigtig mange, der synes, og det er ikke så overraskende. For julen er i sandhed hjerternes fest. Her stimler vi sammen fra nær og fjern og kommer hinanden ved. Endelig får man mulighed for at mødes med sin familie. Og så endda under ekstra hyggelige omstændigheder.

Er du også lidt af en “julegris”, og vil du sprede lidt julestemning på din egen personlige hjemmeside? Så få et par tips og tricks til hvordan du bedst går “juleamok” på din side.

Benyt dig af hyggelige julesange

En af de ting der definerer julen allerbedst, er helt klart de herlige julesange, nostalgiske som de nu en gang er. Hvorfor ikke dele ud af julestemingen på din hjemmeside, ved blandt andet at lægge et par sange fra YouTube op? De spreder lynhurtigt god stemning. Så kom i gang med det som det første.

Sørg for at alle dine læsere rammes af julestemningen

julestemningHvis du på bedst mulig vis vil ønske alle dine læsere Glædelig Jul, så bør du sørge for indhold til alle. Nogle af dem der besøger din hjemmeside er måske på udkig efter søde julebilleder. Andre igen vil måske have lidt oplysninger om de populære danske TV-julekalendere. Sørg derfor for, at din hjemmeside indeholder lidt af hvert.

Måske kan du endda også lave en form for julekalender på din side. En kalender hvor dine besøgende hver dag i december kan åbne en låge, og f.eks. se en sød julevideo du har fundet på YouTube. En anden dag kan du måske lægge et flot billede af et hvidt julelandskab op.

Kun fantasien sætter grænser

Som du nok kan se, så er det kun fantasien der sætter grænser for hvor julet din hjemmeside skal være. Så hvad venter du på? Kom i gang med planlægningen af årets julefestligheder på din hjemmeside i dag. Overvej i samme ombæring, om du måske vil gøre julefejringen til en årlig tilbagevendende begivenhed. For hvis du formår at fange dine læseres interesse til jul i år, så kan du godt regne med, at de vender tilbage året efter.