En god måde og gøre opmærksom på dig og dit firma, er og udnytte julens glæde. Og vi ved alle, hvor glade vi er for julen og gaver – så hvorfor ikke sætte op en julekalender for jeres firma?

Der er mange forskellige måder og lave en julekalender på, den ene er der gemmer sig noget information bag hver låge, hvor brugeren føler de får noget brugbar viden.

Den anden måde og lave en online julekalender er ved og afholde en konkurrence bag hver låge, og så findes der en vinder dagligt.

Det skal du overveje

lav en julekalenderDer er mange ting og overveje inden du går live med din julekalender, og du skal starte i god tid og forberede det, så du har tid til og tjekke at alt er klappet og klart 1. December.

Vi vil nedenfor gennemgå nogle af de essentielle ting, du skal have overvejet og taget stilling til inden du lancerer din julekalender.

Design

Hvad skal designet på din online julekalender være? Måske tænker du den skal være meget julet og fyldt med nisser. Dog vil vi anbefale, at du overvejer et stilrent design der sender associasioner til dit firma, når folk besøger siden.

Er dine firmafarver blå og hvid – er det dumt og lave juleklænderen i knald rød.

Gaver

Hvad skal du udlodde i din julekalender. Der er mange forskellige muligheder, du kan tilbyde kontanter, rejsegavekort etc.

Dog vil vi anbefale at de produkter du udlodder har relevans for dit firma. i stedet for og give et gavekort til en anden butik, så lad folk vinde et gavekort til din butik.

Du kan også udlodde nogle af jeres produkter.

Og husk nu – den 24. December skal vaere den største gevinst.

Markedsføringen

Husk på, du skal markedsføre din julekalender, så folk kan se den og tilmelde sig den – det  gode ved en julekalender er folk oftest tilmelder sig jeres nyhesdbrev, når de deltager i dagens konkurrence.
Og ved og afholde relevante (eller jeres egne) produkter, er du også sikker på brugerne har relevans for din forretning.

Du kan overveje og promovere den på jeres hjemmeside, og alle jeres firmas sociale Medier. Derudover kan du køre almindelig SoMe og display på kampagnen.

Få sat en god kampagne op for jeres julekalender, så den kan gå viralt og måske blive lige så kendt og elsket som The Julekalender.

Almindelig julekonkurrence

Du kan selvfølgelig også blot afholde en almindelig julekonkurrence, hvor du udtrækker vinderend juleaften, og promovere konkurrencen som i at folk, kan få en gratis julegave.